Projectleider

OpenNieuw
Locatie: Den Haag
Startdatum: 21 May 2024
Einddatum: 31 August 2024
Referentie nr: BT23080109-2
Uren per week: 36

Opdrachtomschrijving
Als Projectleider binnen het programma open op orde ben je verantwoordelijk voor de verwerving, selectie en implementatie van een nieuwe oplossing / oplossingen voor document- en zaakbeheer, recordsmanagement, relatiebeheer en samenwerken bij de ACM. Omdat het huidige systeem niet langer wordt gecontinueerd, valt ook migratie en uitfasering van het bestaande systeem binnen de scope van de werkzaamheden.


Achtergrond opdracht
Als Projectleider geef je leiding aan een projectteam. Directeur bedrijfsvoering is de opdrachtgever. Je werkt nauw samen met het programma Open op Orde ACM. Dit programma heeft als doelstelling het onderzoeken, ontwikkelen, implementeren en borgen van verbeteringen in de ACM- informatiehuishouding, ten behoeve van de missie van de ACM: markten goed laten werken voor mensen en bedrijven. Ten behoeve van de integrale uitvoer van het project werk je tevens samen met de verschillende gesprekpartners binnen de (Toezicht)directies van de ACM. Ook onderhoud je korte lijntjes met functionele en technische beheerders binnen de ACM. Vanuit jouw rol breng je, samen met jouw team, voor de verschillende vraagstukken met betrekking tot informatiehuishouding functionele en technische eisen en wensen in kaart. Tot slot voer je de regie op de automatisering van stappen in gestandaardiseerde werkprocessen en op de interoperabiliteit van de kernsystemen van de ACM.
Samenwerking is binnen dit programma de sleutel tot een succesvolle uitrol.

Fasering

Op basis van de door de i-Board vastgestelde Projectbrief 2.0 start de Projectleider met het opstellen van een Plan van Aanpak en de voorbereiding voor een of mogelijk meerdere Europese Aanbestedingen. Als onderdeel van de ACM werkplannen dient een onderbouwing voor het benodigde budget voor 2024 voor september 2023 gereed te zijn. Een evaluatie van de huidige DOX is afgerond en beschikbaar. Een vrijblijvende martkconsultatie wordt voorbereid en wordt medio juli gepubliceerd.


Eisen
Een doorleenconstructie is niet toegestaan 
Minimaal een afgeronde HBO-bachelor opleiding, bij voorkeur een relevante opleiding op het snijvlak van ICT en bedrijfsprocessen (bijvoorbeeld HBO Bachelor Bedrijfskundige Informatica)
Minimaal 10 jaar relevante werkervaring als projectleider
In bezit van een Projectmanagement certificaat zoals IPMA C of vergelijkbaar.
Je hebt aantoonbare ervaring als projectleider met de werving, selectie (europese aanbesteding) en implementatie van een oplossing / oplossingen voor document- en zaakbeheer, recordsmanagement
en samenwerken.
Je hebt aantoonbare ervaring als projectleider met de migratie van dossiers en documenten

Competenties
Werkervaring binnen ZBO / Semi-overheid is een Pré. Je kunt goed met mensen omgaan, je bent tactisch en overtuigend. Je kunt je snel aanpassen aan wisselende omgevingen Je bent representatief, betrouwbaar, resultaatgericht, zelfstandig en flexibel Je kunt goed luisteren en je kunt je schriftelijk en mondeling goed uitdrukken


Aanvullende informatie
Wanneer u bij ons als leverancier een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig, onder andere met betrekking tot de Wet keten- en inlenersaansprakelijkheid.
De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot opdrachtgever.
Wij dekken deze risico’s voor onze opdrachtgevers af middels een geblokkeerde rekening, de G-rekening.
Dit is een rekening waarop een gedeelte van het factuurbedrag wordt gestort en waarvan u de loonheffingen en BTW kunt betalen aan de Belastingdienst.
Het af te storten % hangt ervan af of u een SNA-certificering (NEN-4400-1 of NEN-4400-2) heeft of niet en of uw bedrijf in Nederland of daarbuiten is gevestigd. De G-rekening kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
Indien u geen G-rekening kunt krijgen (en u kunt hier bewijs van de Belastingdienst van overleggen) dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren.
Hierin zal een gecertificeerd accountant (AA of RA) een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel, de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.


Meld je direct aan voor de functie 'Projectleider'